GAFFA
Musikmagasinet GAFFA lanserades i Sverige 2010.
The rest is history …
www.gaffa.se


Rockklassiker
Rockklassiker är Sveriges största rockstation med runt 270 000 unika lyssnare varje dag. Som programledare hörs flera av Sveriges mest hyllade rockstjärnor som Ian Haugland och Mic Michaeli från Europe samt Nicke Borg från Backyard Babies. De ser till att du får dig ett gott skratt från tidig morgon till sen kväll, men också att du som lyssnar kan vinna allt ifrån konsertbiljetter och kontanter till exklusiva resor och upplevelser. Det är därför ingen slump att just Rockklassiker är en naturlig mediapartner till Malmö Rock Festival och vi ser båda fram emot detta samarbete. Utöver Rockklassikers 31 orter med FM-frekvens så kan du lyssna via datorn eller mobilen var och när du vill.


Probike // Harley Davidson® Malmö
Hos Probike hittar du ett stort urval av hojar, och inte minst Harley Davidson som ligger i framkant i utvecklingen av eldrivna motorcyklar. Tyvärr kommer inte asgrymma elhojen ”Livewire” till Europa förrän hösten 2019 men Probike finns på plats för att visa upp de senaste tillgängliga HD modellerna. Läs mer på: https://hdmalmo.se


Quality Hotel™ The Mill
Väljer du att bo på nyöppnade Quality Hotel™ The Mill under festivalen så bor du både centralt, miljövänligt och billigt. Med bästa läge på Amiralsgatan, nära Triangeln och Möllan, erbjuder hotellet exklusiva priser till dig som besökare. Läs mer under Boende!


Malmö Folkets Park
Folkets Park är den äldsta folkparken i världen och en av Sveriges mest besökta platser. I över 125 år har folk kommit hit för att ha kul, koppla av och njuta. Den charmiga Parken har många sidor. Malmös bästa klubbscen, ett sagolikt kulturhus, ett anrikt danspalats, sköna uteserveringar, äventyrsgolf, terrarie och ett stort parktorg – dessutom massor av aktiviteter för barn. Parken är dessutom lummigt grön – med dammar, gräsmattor och en omåttligt populär lekplats, nyligen rankad till Malmös bästa. På vintern omvandlas den stora plaskdammen till en isbana för skridskoåkning.


Skånsk Live
Skånsk Live är en ideell förening och ett nätverk med syfte är att stärka infrastrukturen för alla de genrer som ingår i begreppet popmusik. Det gör vi genom att vara just ett nätverk som arbetar med kunskap, kontakter och kompetens men också genom att stärka arrangörernas ekonomi så att de kan genomföra fler konserter och därmed utveckla sig själva och de artister de anlitar. Hela syftet med att stärka arrangörer är att Skånes inhemska men också tillresta publik ska få ett ökat konsertutbud med ett mångfald musikaliska uttryck.

Under 2019 har Skånsk live beviljats pengar från Region Skåne för att samla, utveckla och ekonomiskt stötta livearrangörer av pop i Skåne. Skånsk Live är en del av Svensk Live, läs mer på www.svensklive.se


Folkuniversitetet Kultur Skåne

Folkuniversitetet Kultur Skåne har lediga replokaler i Musikens Hus på Sofielund, och det är lätt att starta studiecirkel!

Läs mer på: http://www.folkuniversitetet.se/Starta-studiecirkel/


EBS Professional Bass Equipment
Since 1988 EBS Sweden AB has been designing and manufacturing professional equipment for bass players. The goal is to always improving the professional profile of EBS.
EBS make tools for musicians to play with, because we believe in high quality sound equipment that last, not toys that only work for the moment.
If you invest time and efforts in mastering your instrument, we think that great tools will help you enjoy playing more.
Visit www.ebssweden.com for all about our products and more…