Partnerskap

Förstärk attityden och personligheten för ert eget varumärke genom att synas, och märkas, tillsammans med oss!

Bjud in era leverantörer, kunder eller anställda till en heldag på Malmö Rock Festival med skönt mingel bland härliga människor, foodtrucks, öl & vin servering och rockmusik från två scener, alltihop serverat i fina Malmö Folkets Park och mitt i den absolut skönaste av våra årstider.

Vi är öppna för alla typer av samarbeten och vi skapar gärna en unik upplevelse som passar just er!
Beställ biljetter, businesspaket eller prata mer om sponsring med oss på:
Telefon 0702-003435 eller skicka ett mail till info@rockstagemalmo.com

Exempel:
BUSINESS ROCKSTAR ★: (begränsat antal platser)
Included:
★ (30) BUSINESS ROCKSTAR ackrediteringar att ge bort/lotta ut eller använda till kund och personalvård. (ytterligare biljetter för endast 425:-/person).
★ Ett eget mingelområde med bord och bänkar inne på festivalområdet dit ni kan bjuda in leverantörer, personal och kunder, eller bara hänga själva när ni så vill.
★ Exponering av ert företag, era produkter och era tjänster på festivalområdet, vår hemsida och i våra sociala kanaler (ca 8000 följare).
★ En dedikerad festival-värd/värdinna för att hjälpa er och era gäster under festivalen, som även håller koll på era saker och ert område medans ni röjer till era favoritband.
★ Närhet till satellit-bar och egen in/utgång till externa toaletter.
★ Möjlighet att förbeställa mat och dryckesbiljetter.
Har ni egna vepor, pop-up tält osv, så hjälper vi er att sätta upp detta så att det är klart när ni kommer.

SEK 18.500:-
(Alla priser är exklusive moms) Vi ses i parken, i solen, i Malmö! ☀

Vi samarbetar med andra organisationer för att bland annat utbyta principer och kompetenser. Malmö Rock Festival drivs 100 % non-profit och ambitionen är att utveckla inkluderande, kulturella och deltagande gemenskaper som engagerar och sammanför människor genom musiken och ett aktivt engagemang.